Diensten

Gevelreiniging

Wil je weer een gevel die eruit ziet als nieuw? AGZ Gevelreiniging reinigt je gevel grondig en optimaal, zodat deze weer het visitekaartje wordt van je huis of bedrijf. AGZ Gevelreiniging is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. Of je gevel nou van steen, hout of kunststof is gemaakt, wij gaan er mee aan de slag. AGZ impregneert de gevel, waardoor vuil, vocht en schimmel geen kans hebben om binnen te dringen. Ook wordt de vuile bovenlaag van je gevel gespoeld, waardoor het weer een frisse uitstraling krijgt. Kijk voor alle mogelijkheden die AGZ biedt voor gevelreiniging snel verder!

 

Gevel onderhoud en renovatie

Je gevel bestendig maken tegen alle weersomstandigheden? AGZ Gevelreiniging regelt het voor je! Wind, regen, vorst en sneeuw zullen de kwaliteit van je gevel minder snel aantasten met de juiste onderhoud. AGZ impregneert je gevel, waardoor er een beschermlaag komt over het materiaal van je gevel. Bij gebrekkig onderhoud kun je last krijgen van beschadigingen aan het voegwerk of overig materiaal van je gevel, waardoor lekkages of vochtdoorslag kunnen ontstaan. In dat geval is gevelrenovatie de beste optie, ook hiervoor is AGZ Gevelreiniging een geschikte partner. Wij herstellen de mankementen aan je gevel en maken deze weer bestendig tegen alle omstandigheden.

 

Voegwerk

Het voegwerk van je gevel gaat in kwaliteit achteruit in de loop van de jaren. De voornaamste reden daarvoor is het weer. Elementen als regen, harde wind of grote temperatuurverschillen oefenen invloed uit op het voegwerk en beschadigen deze. Met AGZ Gevelreiniging heb je daar na een grondige behandeling geen last meer van. Het voegwerk wordt tijdens impregnatie voorzien van een speciale beschermlaag. Deze laag stoot wind en regen af, waardoor beschadigingen minder snel voor komen en de kwaliteit van het voegwerk langer goed blijft. Impregneren kan bij de meeste gevels, zoals: Rood of geel baksteen, beton, zandsteen en stucwerk. Impregnatie door AGZ zorgt voor een soort paraplu over je voegwerk en geeft de bescherming die nodig is.